fredag 10 december 2010

Razer Orochi tillverkade av olja och glycerin, scrubs din bod mellan frag sessioner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/razer-orochi-crafted-from-oil-and-glycerin-scrubs-your-bod-betw/:
När vi först fick nys om Etsy säljaren Digitalsoaps i början av 2009, hade hon utan en ödmjuk NES gamepad och ett par andra registeransvariga att hennes namn - spola fram till idag, och du hittar den bubbliga entreprenören gör en livlig verksamhet i alla sorters underbart nördiga tvål former. Detta $ 10 Razer Orochi mus är den senaste, och som ni kan se att det är tillräckligt nära den äkta varan att lura knoppar på nästa LAN-party. Sorgligt nog är detta särskilt tvål en begränsad tid erbjuda - och går fort - men säljaren behandlar också på ett omsorgsfullt detaljerad Xbox 360 Controller, koffeinhaltiga schampoflaskor läsk och diskmedel repliker av några klassiska Nintendo patron du bryr dig till namnet.

Razer Orochi tillverkade av olja och glycerin, scrubs din bod mellan frag sessioner ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 16:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Digitalsoaps (Etsy) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar