fredag 10 december 2010

Windows Phone Android launcher ger Metro UI enkelhet, men ingen av dess glädje

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/windows-phone-android-launcher-brings-metro-uis-simplicity-but/:
Måste ha senaste och bästa , men klarar inte av enformighet på kran ? Du kan enkelt piffa upp din Android-enhet med några Windows Phone 7 window dressing att imponera på dina fanboy vänner. Märk väl, "Windows Phone Android" launcher - är inte bra för mer än ett practical joke eller tre, eftersom det är buggigt och inte körs på alla telefoner (vår Droid 2 misslyckades, och - finns nu på Android Market vi hört några Galaxy S derivat som inte stöds), stöder inte anmälningar, och har inte ens dessa glittrande automatisk uppdatering Live Tiles. Nej, vad du ser här är bara en bunt kvadrat ikoner för att starta dina program, och en andra rutan med en vertikalt rullande lista över de samma. Tills någon modig själ ger oss den verkliga affären, dock kan detta ligga så nära som du kommer att få.

[Tack, Marky Mark]

Windows Phone Android launcher ger Metro UI enkelhet, men ingen av dess glädje ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 04:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar