fredag 10 december 2010

Mac App Store lanserar i januari sans Game Center och in-app köp?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/mac-app-store-launching-in-january-sans-game-center-and-in-app/:
"Mindre" och "senare" är några av våra minst favorit ord, men de kan ansöka till Mac App Store, som en källa hävdar att man kommer att missa julen, och en annan säger att marknaden kommer att ha färre funktioner än dess motsvarighet IOS. Först och främst, Loop 's Jim Dalrymple tror att 13 december är inte det magiska datumet , och hävdade att hans inne källor säger butiken faktiskt kommer fram i januari - som vi måste medge, fortfarande skulle vara i fönstret för Apples oktober lovar att lansera inom 90 dagar. Andra och kanske ännu viktigare, 9to5 Mac rapporter om att App Store utvecklarna får höra att deras Mac ansträngningar kommer att ha ett antal betydande begränsningar, nämligen inget Game Center , inga in-app köp och ingen möjlighet att erbjuda demos, försök eller betaversioner . Låter som de höga valörer iTunes presentkort du har lagring i källaren kommer till slut komma till hands.

Mac App Store lanserar i januari sans Game Center och in-app köp? ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december 2010 21:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Things D | källa The Loop , 9to5 Mac | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar