fredag 10 december 2010

Motorola Android tablett specifikationer och Honeycomb startskärmen läckt i Taiwan?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Det visade sig att Andy Rubin kanske inte är den enda killen som har varit att visa upp den svårfångade Motorola Android tablett. Tidigare i veckan lycklig kille från Taiwan hävdar vissa att ha snubblat på samma Honeycomb enheten och var vänlig nog att dela ovanstående 3D Live tapet skärmdump samt några tankar om hans en timme hands-on. Vi berättade att det blir en 7-tums versionen samt en 10-tums version (den sistnämnda verkar vara vad som Rubin hade), och den vi tittar på här har en 1280 x 800 skärm av okänd storlek, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core-chip, gyroskop, en 5 megapixel huvudkameran och en 2 megapixel främre kameran. Memory-vis den har en 32GB inbyggd MMC och en microSD-kortplats.

Affischen räknar hårdvaran - som är "ganska lätt" - är allt klart för lansering, men Honeycomb behöver fortfarande några slutliga finjusteringar. Tråkigt nog har han inte ett datum, men att anordningen uppenbarligen kommer att prissättas i likhet med nuvarande Motorola avancerade telefoner, och kommer att finnas i tre smaker: UMTS, CDMA och LTE (som vi hörde om en liten tid tillbaka) . Ja, bara tiden kan utvisa om den här killen verkligen har en god vän på Motorola, eller att han har pratat med några enhörningar.

[Tack, Samson]

Motorola Android tablett specifikationer och Honeycomb startskärmen läckt i Taiwan? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mobile01 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar