fredag 10 december 2010

Smartphone köpguide: den bästa telefoner för AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile och mycket mer!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
Det är sant, plocka en smartphone är otroligt svårt i dessa dagar. Borta är den tid då dina alternativ var begränsade och dina val helt enkelt mellan de mindre av-ondska. Marknaden har exploderat, och beslutsprocessen processen för att finna den bästa enheten för dina pengar kan vara en av de mest skrämmande uppgifter du någonsin kommer att göra. Android , IOS , webOS och Windows Phone är alla bättre än de någonsin varit tidigare, transportör laguppställningar är större, och även att välja en plan kan vara en svår process om du inte vet vad du letar efter. Men hey, låt inte stressen av att välja mellan ett Droid X och en Droid Incredible lägga sordin på spänningen av att få en verkligt fantastisk gadget - Vi har din rygg!

Vi har brutit val ner i två grupper för varje stor transportör i USA efter rasten - toppen plocka när pengar är inget objekt, och thriftier budgetval. Vi har även våra bästa val för några av de mindre flygbolag över hela USA, och vårt främsta plocka om kostnad och transportören inte stå i vägen. På att sätta samman listan, chockades vi att se hur många Android-enheter gjorde det, men det är ett bevis på öppenhet av plattformen (och glupsk konsument antagande av smartphones). 2011 kommer att bli en galen år, men om du är i marknaden just nu, alternativen är fantastiskt - så läs vidare för att se våra val.

Fortsätt läsa Smartphone köpguide: den bästa telefoner för AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile och mycket mer!

Smartphone köpguide: bästa telefoner för AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile och mycket mer! Det ursprungligen fanns på Engadget fre, 10 Dec 2010 14:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar