fredag 10 december 2010

T-Mobile säger att det kommer att lansera "4 G" tabletter under 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/t-mobile-says-itll-launch-4g-tablets-in-2011/:
Åh, du också, T-Mobile? Utan någon djupdykning i detaljer,-Mobile USA har T gått tit-för-lika med Sprint genom att släppa vetskap om att det kommer att lägga tabletter (andra än Tab , förstås) till sin produktportfölj under 2011 - och som ni kanske förväntar sig, kommer de att använda nätverket T-Mobile har vidtagit för att kalla "4G". Även om det inte uppfyller något tekniska definitionen av 4G, företagets ständigt växande HSPA + nätverk hänger definitivt med de stora grabbarna kör WiMAX och LTE just nu, leverera nedlänk hastigheter på 10 Mbps eller mer i vissa områden om man har tur - och det är precis den typ av speciell sås du kommer att vilja när du har en stor pekskärm att konsumera innehåll. Inga ord om varumärke eller plattform, men vi har utan tvekan något av den Honeycomb buller kommer att vara i mixen. Här är hela uttalande:
"T-Mobile är ett nära samarbete med de flesta av våra OEM-partners för att leverera 4G produkter genom att integrera HSPA + till färdplaner år 2011 som den dominerande globala standarden. Konsumenterna kommer att fortsätta att se HSPA + bränsle framtida innovation i en mängd olika mobila hemelektronik från smartphones och tabletter till nya enheter. T-Mobile kommer att fortsätta ligga i framkant av trådlös innovation, vilket ger en aggressiv 4G sortimentet under 2011, inklusive 4G tabletter. "

T-Mobile säger att det kommer att lansera "4 G" tabletter under 2011 ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar