fredag 10 december 2010

Reebok ställer siktet på flexibla beräkningar sportkläder, partners med start team

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/reebok-sets-sights-on-flexible-computing-sportswear-partners-wi/:
Vetenskapen har prototyp flexibla versioner av det mesta en ständigt älskande nörd behov: displayer , minne , batterier , lysdioder , högtalare och en inmatningsenhet eller tre . Nu är Reebok vill lägga en del av denna datorkraft upp ärmarna. De kläder Tillverkarens slagit sig ihop med MC10 - en start grundades av vår gamle vän John Rogers, som hjälpte pionjär på området - med avsikten att bygga "formbara elektronik" i höga kläder för idrottare under de närmaste åren. Trots att företaget sagt MIT Technology Review de enheter oftast består av tunna kisel band tryckt på flexibla material, och att de kanske de kan mäta ämnesomsättning och prestanda med hjälp av inbyggda sensorer, hårda detaljer är få - det enda vi vet säkert är att en flexibla tech vetenskapsman gjorde bara ett partnerskap med ett större företag, och vi är hoppfulla att de kommer göra något snyggt. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Reebok ställer siktet på flexibla beräkningar sportkläder, partners med start team

Reebok ställer siktet på flexibla beräkningar sportkläder, partners med start laget publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 13:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DailyTech | källa MIT Technology Review | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar