fredag 10 december 2010

Kinect får egen uppsättning hjul, kör bil, inget kan stoppa det nu (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/kinect-gets-own-set-of-wheels-drives-a-car-nothing-can-stop-it/:
Kinect får en egen uppsättning hjul, kör bil, inget kan stoppa det nu (video)
Ja, vi en sucker för en god Kinect hacka, och vi är en sucker för allt med RC bilar också. Glad dag för oss, då, som de två möts i salig harmoni med det här projektet från Michael Schweitzer och Michael Himmelsbach vid universitetet i Bundeswehr München. Det är en skala 1:10 bil med Microsofts fancy cam monterade på framsidan och ser ut att bli ett överskott Dell laptop rida i stil på baksidan. Den bärbara datorn kör en förenklad version av den mjukvara som drivs skolans MuCAR-3, en fullstor VW Touareg i DARPA Urban Challenge. Denna lilla flicka är lite skakig just nu, men det är främst för att de inte har lyckats få en korrekt vägmätare arbeta ännu. Ändå förhindrar den hinder, som ni kan se, och nu Allt som behövs är några Lexan kaross innan det kan se Pimpin 'när man "cruisar remsan - självständigt, naturligtvis.

Fortsätt läsa Kinect får egen uppsättning hjul, kör bil, inget kan stoppa det nu (video)

Kinect får egen uppsättning hjul, kör bil, inget kan stoppa det nu (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 07:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa unibwtas (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar