fredag 10 december 2010

Samsung 470 Series 256GB SSD recension roundup: imponerande prestanda, men dyr

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/samsung-470-series-256gb-ssd-review-roundup-impressive-performa/:
Om du har varit skur de virtuella hyllorna för en ny laptop SSD, har du kommit över ett namn mer än någon annan: SandForce . Nyligen SandForce och Indilinx har båda alla men tagit över SSD-marknaden i form av regulator användning, men äntligen har vi fått en fruktansvärd konkurrens på benchmarking leden. Samsung 's 470-serie SSD-serien har en egen controller, och det är naturligtvis har en massa arbete att göra om det planer på att köra bort någon av de två föregående namn från sin plats ovanpå piedestalen. Den goda nyheten är dock att Sammy är på god väg. Recensioner på nätet har sjungit lov denna hennes enhet, med SlashGear att notera att till skillnad från de flesta enheter - som enda verkligt imponera på läsa sidan - även detta genererar dregla på skriva sida. Kritikerna över på Hot Hardware noteras att även om det inte kommer att dra nytta av SATA 6Gbps, inte "lider av en kluven personlighet," vilket innebär att resultatet var chockerande konsekvent i användning. Naturligtvis, gnugga att alla pekar på är priset - på $ 550 för en 256 platta, det är långt ifrån billiga, men det är så nära man kan komma att bli värt premie. Kör i nedan för att se själv.

Läs - Hot Hardware
Läs - SlashGear
Läs - TechSpot
Läs - CNET
Läs - Gadgetsteria
Läs - Den SSD recension

Samsung 470 Series 256GB SSD recension roundup: imponerande prestanda, men dyr som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 01:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar