fredag 10 december 2010

Google Cr-48 laptop rivas och förstöras i en olycklig dag (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/google-cr-48-laptop-torn-down-and-destroyed-in-one-unlucky-day/:
Pojke, vi vet Cr-48 är tänkt att vara en testplattform och allt, men även av den standarden, Chrome OS laptop har Google haft en mycket grov första dag på jobbet. Överfallits av en av våra vänliga tipsare vid dess ankomst har Cr-48 tagits ur och isär (främst, är moderkortet barmhärtigt lämnas kvar i chassit), avslöjar det typiska arrangemang av små elektronik, vilket inkluderar Hynix minneschip och en SanDisk -märkta SSD. Vi är bara glada att se att maskeringstejp inte spelar en strukturellt viktig roll i dess konstruktion. Saker och ting egentligen inte bli mycket bättre för slinky 48 när det blir hem till Google HQ emellertid, som dess beslutsfattare har satt ihop en hel video som består av kreativ förstörelse metoder för det. Grym, grym människor.

Fortsätt läsa Google Cr-48 laptop rivas och förstöras i en olycklig dag (video)

Google Cr-48 laptop rivas och förstöras i en olycklig dag (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 02:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa googlechrome (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar