tisdag 14 december 2010

Angry Fåglar nät 50 miljoner nedladdningar, fortfarande inte tillräckligt för tre stjärnor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/angry-birds-nets-50-million-downloads-still-not-enough-for-a-th/:
Och ändå svinen gå marscherar vidare. Rovio är arg fåglar är drygt ett år gammal nu, och under den tiden är det insamlades 50 miljoner nedladdningar, med 10 miljoner av dessa från Android. Ett imponerande antal i sin egen rätt, och som placerar den i en mycket elitgrupp av spel franchise som räknas Bejeweled (50m) och Legend of Zelda (59) bland sina medlemmar. (Medlemskap inkluderar fantasi jackor och fezer.) Vår gissning är att inkluderar IOS "Lite" version, som inte tona ned milstolpe, men med nya versioner kommer till PC, Mac, och de tre stora spelkonsoler fortfarande på butiker hyllor - som samt en uppföljare - Vi tvivlar på att asterisk kommer att fråga länge. Titta på din ständigt föröknings tillbaka, Tetris.

[Bild Credit: Penney Design via Gizmodo ]

Angry Fåglar nät 50 miljoner nedladdningar, fortfarande inte tillräckligt för en tre-stjärnor som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 02:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar