tisdag 14 december 2010

LG Optimus 2X ser ut som en dual-core Star, visar upp HDMI-ut medan pinsamt Galaxy S på video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/lg-optimus-2x-looks-like-a-dual-core-star-shows-off-hdmi-out-wh/:
LG har, i den mest casual mode möjligt avslöjade namnet på en ny smartphone den har för avsikt att lansera på den koreanska marknaden: Optimus 2X. Detta märke begravdes djupt i en release i går om en exklusiv Ennio Morricone innehåll levereras med Optimus Mach , även om vissa flitig folk har grävt den och sedan visar YouTube-innehåll som visar upp luren. Som gick under kodnamnet SU660, 2X ser nästan identisk med LG Star vi hanteras för oss själva nyligen, med enda skillnaden att i produktkod (Star dubbades P990 ) och knappen array längst ner. Om man tittar på videor efter pausen, de flesta ombord innehållet bär LG: s lokala märken av Cyon , leder oss att misstänka att 660 är bara den koreanska varianten av Star. Hursomhelst, att LG pressarfoten också konstaterar att Optimus 2X bör lansera inom de närmaste månaderna - precis i tid för att ta Nexus S ned ett snäpp eller två, eh LG?

Fortsätt läsa LG Optimus 2X ser ut som en dual-core Star, visar upp HDMI-ut medan pinsamt Galaxy S på video

LG Optimus 2X ser ut som en dual-core Star, visar upp HDMI-ut medan pinsamt Galaxy S på video ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 03:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phandroid | källa LG Korea , zinna0000 (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar