tisdag 14 december 2010

Ryska Yo hybrid sade att erbjuda 67mpg, kostar under $ 15k, får en miljardär: s stöd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Ryska Yo hybrid sade att erbjuda 67mpg, kostar under $ 15k, får en miljardär: s stöd
Ryska företagare Mikhail D. Prokhorov kan ha stora planer för att flytta Nät centrum och vrida dem i Brooklyn New York-bor, men en annan av hans stora planer kommer att stanna lite närmare hemmet. Tja, hans hem ändå. Det är E, kyrilliska tecken "yo", och en funky namn för en nyligen avslöjat hybrid som har gjort mål miljardären stöd. Det E är en liten tvådörrars, fyrsitsiga bil med en toppfart på 80mph och en rad 680 miles, levereras av en hybriddrivlina med två elmotorer och en enda förbränningsmotorer klump. Men till skillnad från parallellhybrid Prius och ( mestadels ) seriehybrid Volt , som båda är beroende av dyra och tunga batterier, E kommer det endast att kunna hålla en liten avgift. Istället motorn, som använder en lamellvakuumpumpar design, kommer att gå kontinuerligt, spinning en generator och ge den nuvarande för att sätta på hjulen. Det är en ovanlig layout för en bil, men om det kan fungera dess påstådda 67mpg vid sin föreslagna $ 14.500 MSRP när det är tänkt att slå på gatorna i St Petersburg 2012, kan du ringa oss konvertiter - och kamrater.

Ryska Yo hybrid sade att erbjuda 67mpg, kostar under $ 15k, får en miljardär: s stöd som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 00:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar