tisdag 14 december 2010

Dialog Semiconductor driver 2D till 3D omvandling chip för telefoner och tabletter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/dialog-semiconductor-pushes-2d-to-3d-conversion-chip-for-phones/:
Vi kommer gå vidare och lägga locket på din svullnad upphetsning nivå, sannolikt med två enkla ord: " parallax barriär . " Du förstår, Dialog Semiconductors DA8223 hyllas som världens första realtid 2D till 3D videokonvertering chip för bärbara enheter, men det kräver en parallax barriär display. På uppåtsidan betyder det att det inte finns några glasögon krävs för visning, och ganska mycket alla 2D-innehåll kan luras till att bli 3D för betraktaren, nedsidan, naturligtvis, är att det sannolikt inte kommer att fördjupa dina sinnen, överskuggar ögon eller på annat sätt revolutionera ditt liv . Som sagt, det är fortfarande lämplig för både tabletter och smartphones, och enligt företaget, det "kräver praktiskt taget inget mjukvaruutveckling och använder en bråkdel av batteriet och datorkraft av konkurrerande ansökan processor baserad programvara-metoder." Om allt går bra, chip kommer att slå massproduktion under andra halvåret 2011, vilket ger dig precis runt sex månader att förbereda dig för den tredje dimensionen. På telefonen.

Fortsätt läsa Dialog Semiconductor driver 2D till 3D omvandling chip för telefoner och tabletter

Dialog Semiconductor driver 2D till 3D omvandling chip för telefoner och tabletter som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 08:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar