tisdag 14 december 2010

Shocker! Internetanvändningen band nu TV i tid undvika utomhusaktivitet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/shocker-internet-use-now-ties-tv-in-time-spent-avoiding-outdoor/:
Trots en enorm dropoff i kabel-tv kunder i år, Researchs 40.000 man starka undersökning pinnar Forrester TV konsumtionen konsumenten cirka 13 timmar per vecka, samma som det alltid varit. Men hör och häpna, rapporterade användningen av Internet har också ökat till 13 timmar per vecka, en verklig slips som vi naturligt svar "vad tog det så lång tid?" Detta antal är en 121 procent upptag i de senaste fem åren och attribut dess framgång till multitaskers och de som spenderar mindre tid med radio, tidningar och tidskrifter - igen, inget är för mind-blowing "för att vår uppfattning av verkligheten. Om undersökningen har visat något överraskning för oss, det är så e bara används av 92 procent av de tillfrågade, vilket minst åtta procent klassiskt skolad i fall post-apokalyptisk värld av Kevin Costner's The Postman någonsin blir verklighet.

[Bild Credit: ICHC ]

Shocker! Internetanvändningen band nu TV i tid undvika utomhusaktivitet ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 19:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WSJ , Forrester | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar