tisdag 14 december 2010

Knockoff 3-i-1 IPAD kamera anslutningssats förbättrar Apples egen design

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/knockoff-3-in-1-ipad-camera-connection-kit-improves-apples-own/:
Ärligt talat, de allra flesta knockoff redskap är ett stort steg bakåt från det verkliga affären. Detta, vänner, är en av de marginella fall där det motsatta är sant. Det 3-i-1 IPAD kamera anslutningssats (finns i svart eller vitt) är en enda docka anslutande apparatur med Trifecta portar: USB, SD och microSD. För att nämna kan du avlasta bilderna från kameran till din iPad via en direkt USB-anslutning, avlasta bilder från ditt SD-kort och foton avlasta från ditt microSD-kort. Det är allt ganska självförklarande och och på bara $ 29,90, det finns knappast en anledning att ens överväga den officiella versionen . Hit länkarna nedan för att få din beställning på, men förvänta dig inte att fartyget tills början av nästa år.

Knockoff 3-i-1 IPAD kamera anslutningssats förbättrar Apples egen design ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 16:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa MIC Gadget (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar