tisdag 14 december 2010

Chevy Volt börjar levereras till kunder, varav de flesta glömde de beställde en sista decennium

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/chevy-volt-starts-shipping-to-customers-most-of-whom-forgot-the/:
Mark ner det, gott folk - det är en monumental dag. På sätt och vis markerar detta slutet för en av de äldsta sagorna som täcks på Engadget, men i verkligheten, det är nog början på något helt annat. Chevrolets Volt var en gång stjärnan av elektriska fordon universum. Och sedan 2009 hände . Under tiden för andra biltillverkare har legioner gått framåt med hybrid-och rena elektriska planer, med Teslas Roadster på väg ut till tusentals bilister och Nissans Leaf sjöfart till kunderna tidigare i veckan (bara för att nämna ett par). Naturligtvis hävdar GM fortfarande att Volt är "världens första-och-bara elbil med utökad räckvidd kapacitet," men vi är säkra på en lista av rivaler skulle älska att hävda att punkt. Oberoende av hinder och svårigheter, har Chevy lyckades ändå vända ett fjärran koncept till verklighet för cirka 160 personer denna vecka, och en långsam men stadig rännil av dessa saker bör fortsätta under överskådlig framtid . Om du undrar om beställningen är rätt för dig, ta en titt på våra senaste provkörningar .

Fortsätt läsa Chevy Volt börjar levereras till kunder, varav de flesta glömde de beställde en sista decennium

Chevy Volt börjar levereras till kunder, varav de flesta glömde de beställde en sista decenniet som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa General Motors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar