tisdag 14 december 2010

Nook Färg få Android 2.2 och marknaden i januari, kunde nuvarande hacks göra det blåsa upp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/nook-color-getting-android-2-2-and-market-in-january-current-ha/:
Nook Färg få Android 2,2 i januari, nuvarande Froyo och Marknad hackar kan göra det blåsa upp
Du var tvungen att känna till dataintrång samhället skulle ha ett fält dagen med Nook Color - en $ 249 Android Tablet gömmer sig bakom en tunn läsplatta beläggning. Ja, det tog inte lång tid att få rötter eller för Android 2,2 för att få installerat på det, men det specifika hacka kommer med en intressant potential bieffekt: småskalig termonukleär explosion. Aktivera Froyo kräver inaktivera enhetens processen batteri övervakning, mycket en som skulle vara ansvarig för att stänga av enheten innan celler börjar överhettning och i slutändan går kritisk. Ja det är osannolikt, men det kan hända. Under tiden, en annan hacka har gjort det möjligt för Android Market, men de instruktioner börjar med en mycket skrämmande varning: ". Mycket smarta människor har misslyckats på det här Om följande instruktioner förvirra dig, kanske du vill vänta tills en enklare metod har utvecklats."

Och tack och lov finns det ett mycket enklare sätt komma, med Barnes & Noble som bekräftar att Android 2.2 kommer officiellt att komma till Nook Färg i januari. Ja, Android 2,3 är vad som händer, men detta är fortfarande en spännande uppgradering eftersom det kommer slutligen också ge tillgång till en traditionell Android startskärmen och även göra det möjligt för Android Market. Med andra ord bör det fungera precis som en Android-tablett, Kindle app och alla.

[Tack, Ryan]

Nook Färg få Android 2.2 och marknaden i januari, hacks kunde nuvarande göra det blåsa upp som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 10:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Smartphone Magazine , nookDevs , PC World | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar