tisdag 14 december 2010

Microsoft landar sin största någonsin Surface ordning ... från en karaoke-bar (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Det är inte mycket att se just nu, men det verkar som Red MR är på god väg att bli en av de mest avancerade (och förmodligen den mest underhållande) karaoke barer i världen. Före sin Hongkong debut på lördag, sade företaget redan har installerat sex Ytor i sina två barer, och har som mål att passa mer för att fylla upp alla 80 rum - och det antalet skulle kunna gå upp till 300 inom en snar framtid - en gång Microsoft har ramped upp produktionen. Med Red MR: s skräddarsydd programvara (fortfarande hemligt) kommer kunderna att kunna välja låtar, beställa mat, titta på TV och spela spel på ytan medan du lyssnar på en berusad överlämnande av My Heart Will Go On. Åh, och det kommer även att några Kinects runt om i barer, men det är inte exakt klart om de kommer att vara i rummen också. Hur som helst kommer vi att flyga till Hong Kong för att kolla upp det senare i veckan, så håll ögonen öppna. För nu kan du titta på en demo av ytans Liar's Dice spelet efter paus.

Fortsätt läsa Microsoft landar sin största någonsin Surface ordning ... från en karaoke-bar (video)

Microsoft landar sin största någonsin Surface ordning ... från en karaoke-bar (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 00:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget kinesiska | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar