tisdag 14 december 2010

Dell Lokal Pro tydligen försenad igen, med inriktning på januari nu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/dell-venue-pro-apparently-delayed-again-targeting-january-now/:
Vi hade följt denna historia för ett par dagar och avvaktar att kalla det en fördröjning eftersom även de snabbaste order inte förväntas anlända i ägarnas händer fram till idag, men vill bli Venue Pro ägare nu verkar bli e-post direkt från Dell att deras order har officiellt försenas till början av januari. Anledningen till förseningen är ingen som vet, men det är en offentlig hemlighet att Dells haft problem på stadion Pro med kvalitetskontroll genom sin ODM, Qisda - och vi har redan sett problem med WiFi (påstås ha ett programproblem ensam), felmÀrkta batterier och SIM-kortet registrering i fält. Vi kommer att hålla tummarna för att några mirakel blir det tidiga beställningar levererade tidigare än 2011, eftersom allvar, kan vi tänka på några få nördar som skulle älska en av dessa dåliga pojkar i deras strumpor i år. Starta buggar är ett allvarligt besvikelse , eller hur?

[Tack till alla som skickat detta i]

Dell Lokal Pro tydligen försenad igen, med inriktning på januari nu ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 11:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar