tisdag 14 december 2010

Kingstons DataTraveler Mini Fun USB-minnen: de är små och spännande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/13/kingstons-datatraveler-mini-fun-usb-flash-drives-theyre-small/:
Trött på släpa runt det tråkigt minne? Kingston känns din smärta, och det är hoppas att lägga till en hel del "pizazz" och "krydda" till din mobil förvaring behov. En titt på den nya DataTraveler Mini Fun G2 alla, men bekräftar att det finns massor av gemyt överfyllda under färgglada plast, med en trio av nyanser att välja mellan (baserat på modell). Dessa killar kan också kopplas samman för sparkar och fnittrar, med 2B, 4GB och 8GB modeller finns att få leenden till ansiktena på dem du känner och älskar. Prissättningen är satt till £ 4,58 ($ 7.26), £ 5,04 (7,99 $) och £ 9.00 ($ 14) från minst rymlig för de flesta, utan extra avgift som skall placeras på din favoritfärg - med andra ord, är bonus kul tillhandahålls gratis. Slå det.

Fortsätt läsa Kingstons DataTraveler Mini Fun USB-minnen: de är små och spännande

Kingstons DataTraveler Mini Fun USB-minnen: de är små och spännande ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Dec 2010 21:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kingston | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar