tisdag 14 december 2010

Shigeru Miyamoto profilerade: legendariska speldesigner, inredning entusiasten

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/shigeru-miyamoto-profiled-legendary-game-designer-interior-dec/:
Med traditionella omvandlingsstatistik, The New Yorker har fått tio bilder till ett värde av ord på Nintendos klassiska designer Shigeru Miyamoto , utan tvekan fadern av modern tv-spel vars cerebrala impulser har lekt lik av Mario och Zelda. Förvänta dig inte någon bomb nyheter (spoiler: bolagets hårt arbete på en bärbar, glas-fri 3D konsol ), men det är definitivt en grundlig och underhållande läsa om ursprunget till Nintendos spel intressen och Miyamoto själv. Bonus: med tanke på hur Miyamoto icke-arbetstid med motion och trädgårdsarbete blev inspirationen till WiiFit och Pikmin, gärna overanalyze hur hans fixering vid att flytta runt hans vardagsrum kommer att förvandlas till nästa multi-platina titel.

Shigeru Miyamoto profilerade: legendariska speldesigner, inredning entusiast ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 10:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New Yorker | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar