tisdag 14 december 2010

Ridgid Jobsite iPod Radio tar stryk, överlever länge nog för att gå till försäljning (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/ridgid-jobsite-ipod-radio-takes-a-beating-survives-long-enough/:
Så, du har firat landning av ännu en konstruktion hantera genom att ge hela besättningen egna Motorola Trotsa (med undantag för Derick, som är arbeta med en ödmjuk i365 ), men det finns fortfarande ett problem: på arbetsplatsen underhållning. Ange Ridgid's Jobsite Radio, hyllas som den första iPod-bärande Boombox konstruerade för att tåla precis vad som helst. Som ni kan säga, är själva enheten inneslutet i en shockmount lager skyddande pansar, och vi måste betona "pansar" aspekt. Användare flip helt enkelt ner locket i fronten, skjut deras iPod och sedan byta spår via ombord externa kontroller eller fjärrkontrollen från upp till 25 meter bort. Åh, och om Joe Buck eller råkar vara så att anpassa sin Zune HD i arbete, kommer 3,5 mm aux-ingång se till att ingen offentligt skam. Enheten drivs med ett standard 120V eller Ridgid 18V batteri, och om du är nyfiken på hur hardcore det här är, det finns en informativ video inbäddad strax efter paus. Hon är helt och hållet din efter att släppa $ 149 på Home Depot.

[Tack, Thomas ]

Fortsätt läsa Ridgid Jobsite iPod Radio tar stryk, överlever länge nog för att gå till försäljning (video)

Ridgid Jobsite iPod Radio tar stryk, överlever länge nog för att gå till försäljning (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Home Depot , Ridgid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar