fredag 24 december 2010

Apple ansöker om logotyp antennens patent, döljer din resonator bakom varumärket indikatorn

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/apple-applies-for-logo-antenna-patent-hides-your-resonator-be/:
Apple ansöker om logotyp antennens patent, döljer din resonator bakom varumärket indikatorn
Bädda in en antenn i den yttre kroppen av en telefon? Kanske inte en så bra idé . Dölja det bakom logotypen låter lite mer praktiskt, och det är tanken Apple skrev upp i en patentansökan daterad 17 juni, 2009, tillbaka innan vi visste antenner och grindar kunde vara så ogudaktigt sammankopplade. Det var också innan vi visste om IPAD , som tycks ha en av dessa så kallade "logo antenner" i det, som hittades när iFixit gjorde sitt smutsiga sak . Detsamma kan sägas om iMac , som också har antenner tittar fram genom ett äppelformade hål för att undvika mottagning som orsakats av ett aluminiumchassi. Det ser ut att vara en bra lösning, men inte direkt en ny. I roaming runt USPTO arkiv hittade vi en liknande 2003 patent från Dell som också kallas "Logo-antenn," den stora skillnaden är att medan Apples logotyp bildar ett fönster för antennen logotypen i Dells patent faktiskt är antennen.

Apple ansöker om logotyp antennens patent, döljer din resonator bakom varumärket indikatorn publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 09:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Synbarligen Apple | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar