fredag 24 december 2010

Logitech sägs vara att stoppa "Revue produktion tills Google TV-programvaran förnya

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/logitech-said-to-be-halting-revue-production-until-google-tv-sof/:
Åh kära. Google TV är att inte ha den bästa av börjar sina liv i Internet-ansluten tv-världen och Logitech verkar ha tagit notis. DigiTimes "namnlös källor i dag rapporterar att Gigabyte, företaget med uppgift att bygga Revue enheter för Logi, har i uppdrag att stoppa produktionen av dem fungerat under perioden December 2010 till och med januari 2011. Återstart inom tillverkningsindustrin kommer att vara villkorad, vi berättade, antingen på en betydande uppdatering av nuvarande Google TV program eller en helt ny version rulla ut. Den Revue finns fortfarande att köpa via Logitech - transporter omfattas endast torka upp i kanalen mellan tillverkare och försäljare - men denna åtgärd skulle vara ett tydligt tecken på att tidig försäljning förväntningarna inte har uppfyllts. Bättre lycka nästa år, säger vi.

Logitech sägs vara att stoppa "Revue produktion tills Google TV-programvaran förnya ursprungligen visades på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 02:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar