fredag 24 december 2010

Skype på god väg till återhämtning, gruppsamtal video återställas

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Vi fick nästan att se vad julen var innan Skype, och det var inte trevligt. Naturligtvis kommer VOIP och videokonferenser aldrig ersätta mormor Pat's pizzelles, men tekniken gör det verkligen gör inför semesterplaneringen mycket enklare. För sin del har Skype inte gått in alltför mycket i detalj när det gäller arten av sitt senaste avbrottet (något om "mega-supernoder"), men när detta skrivs grupp videosamtal verkar vara tillbaka och koncernchef Tony Bates har meddelat att kunder kommer att kompenseras för avbrott i tjänst med fria och pay-as-you-go kunderna får kredit för en gratis 30-minuters SkypeOut-samtal till fasta telefoner och lämnad abonnenter kommer att få en gratis vecka av tjänst. Håll utkik på Skype blogg för vidare uppdateringar, och vi håller tummarna att vi i år inte kommer att behöva lära sig vad nyårsafton är som utan Chatroulette. Som för Skype sig med hur de har uppvaktning företagskunder de ska bara vara glad om detta inte göra för mycket skada på sin förestående börsintroduktionen.

Skype på god väg till återhämtning, videosamtal grupp återställd ursprungligen visades på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo | källa Skype Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar