fredag 24 december 2010

Volvo vänder C30 kombi till en EV, lån ut för en kort provtur

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/volvo-turns-the-c30-hatchback-into-an-ev-loans-it-out-for-a-sho/:
Volvo vänder C30 kombi till en EV, lån ut för en kort provtur
På många sätt Volvo s C30 är "den perfekta blandningen av modern design och retro känsla med sin aggressiva front-end och att överdimensionerade glas lucka på baksidan. Nu, med EV-modellen, det ser bättre ut än någonsin. Okej, så vi kunde göra utan att den obligatoriska grafik upp på sidan, men vingen på baksidan (se nedan) ger den en jämn profil och, oh yeah, nämnde vi att det är en EV ? Bilen har varit prytt med en 110hp motsvarande elmotor och 24kWh batteri som är förväntas ge ett genomsnitt på 100 miles värde av sortiment tillsammans med prestanda som, enligt den sanning om bilar, matchar dagens bensindrivna versionen's. Hantering också sägs fortfarande läras trots £ 260 vikt nackdel. Volvo är pantsättning bilen kommer att göra ett utseende som en 2012 modell, men vi gissar lyckliga svenska förare kommer att få en första spricka på det här.

Fortsätt läsa Volvo fyller C30 kombi till en EV, lån ut för en kort provtur

Volvo vänder C30 kombi till en EV, lån ut för en kort provtur ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 17:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sanningen om bilar | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar