fredag 24 december 2010

Nokia N8 tjänar sitt mode vingar, fyller i för DSLR på veckotidningsomslag skjuta

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/nokia-n8-earns-its-fashion-wings-fills-in-for-dslr-on-magazine/:
Det finns egentligen ingen högre komplimang en kameratelefon kan få än när ett professionellt team av fotografer blåses bort av de resultat de har möjlighet att uppnå när man använder det, så Nokias N8 får en välförtjänt spets hatten för fotografering i december / januari täcka av sydafrikanska fotografi mag Pix. I lagets egna ord, "Vi ville visa att det inte är hårdvaran som gör en bra fotograf, utan snarare det tekniska genomförandet av en idé" - mycket sant, tycker vi, men det uppenbarligen inte gör ont när du vet din väg runt Photoshop och du använder bara om det bäst utrustade kamera på smartphone marknaden idag. Se den vackra fantastiska slutresultatet (och utformningen av video) efter rasten.

Fortsätt läsa Nokia N8 tjänar sitt mode vingar, fyller i för DSLR på veckotidningsomslag skjuta

Nokia N8 tjänar sitt mode vingar, fyller i för DSLR på veckotidningsomslag skjuta ursprungligen visades på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 03:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneArena , Allt om Symbian | källa PiX Magazine | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar