fredag 24 december 2010

Monster stämmer Fanny Wang, hovleverantör av fina knockoff hörlurar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/monster-sues-fanny-wang-purveyor-of-knockoff-headphones/:
Monster Cable regeringstid av rättslig terror har resulterat i flera saker under åren: en tiff med Chicago Bears över "monster i Midway" smeknamn, en stämning mot ett minigolf företag , och så småningom även en hård förbud på sidorna av Engadget. Men vi kan inte säga att vi någonsin väntat målet på en Monster rättegång Att försöka använda fallet för billig gratis publicitet. Tja, överraskningar kommer i alla former: den förtjusande-heter Fanny Wang är nu stolt proklamera att det är att bli stämd för kopiering Monsters Beats hörlurar och försöka göra mål lite gratis bra press - även om det verkar som Fannys hörlurar är verkligen en ganska nära kopia av Beats. (Bara kolla på bilden ovan.)

För att ge er en uppfattning om NARRAKTIGHET på jobbet, Fanny värd för närvarande en kopia av Beats design patent på sin egen webbplats, precis intill ett genmäle av avgifterna. Fanny hävdar dess hörlurar har olika förpackningar och små skillnader design så att "ingen förnuftig konsument sannolikt kommer att förväxla de två", vilket vi förmodar är utan tvekan sant - men vi vill påpeka att Fanny ursprungliga pressmeddelandet stolt förkunnar att "samma ljudtekniker som ritade Beats by Dr Dre akustik tacklat Fanny Wang samling. " Kopiera, slump, eller listig PR-strategi? Döm ... för nu.

Monster stämmer Fanny Wang, leverantör av fina knockoff hörlurar ursprungligen visades på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 10:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fanny Wang | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar