fredag 24 december 2010

KinEmote: Kinect rörelsekontroll för Boxee och XBMC Media center nu tillgänglig (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/kinemote-kinect-gesture-control-for-boxee-and-xbmc-media-center/:
Vi har sett massor av Kinect hackar under de senaste veckorna - Problemet är, utöver den ursprungliga wow faktor är de bara inte mycket användbart på en daglig basis. Denna situation förändras bara, dock med lanseringen av KinEmote, en gratis betaversion som gör att Windows-användare navigera XBMC och Boxee menyerna med bara gester hand. Ännu bättre, programvara är uppbyggd kring OpenNI och Nite middleware från PrimeSense , företaget bakom Project Natal referens redskap . Det ser verkligen imponerande i videon efter rasten. Bra nog att vi misstänker att många av er kommer att slå upp källan länken nedan istället för efterbehandling upp din sista minuten semester shopping - Hej, kan Santa vänta, det är framsteg!

Fortsätt läsa KinEmote: Kinect rörelsekontroll för Boxee och XBMC Media center nu tillgänglig (video)

KinEmote: Kinect rörelsekontroll för Boxee och XBMC Media center nu tillgänglig (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 01:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa KinEmote | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar