fredag 24 december 2010

EOps Noisezero i + Eco öronsnäckor få cornstartch konstruktion, finger-design (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/23/eops-noisezero-i-eco-earbuds-get-cornstartch-construction-fing/:
Svårt att säga när (eller om) dessa beauts någonsin kommer ut på marknaden, men vi har alla idéer som de skulle flytta ganska raskt om placeras i ett obestämbart slags butik som tenderar att sälja frukt, kringutrustning och saker starkt prefix "i . " Designad Michael Young har i samarbete med EOps att skapa Noisezero i + Eco Edition hörlurar, som är byggda med majsstärkelse (ni vet, för att hedra Ma jorden), utrustad med en iPod / iPhone-vänliga inline fjärrkontroll och utrustad med en unik design som påstått gör det lättare för dessa att föras in i en hörselgång. Vi berättade att de så småningom kommer att finnas tillgängliga i kol, rustika brun, midnattsblå och salvia grönt, och ja, skulle en väska ingå. Synd bara att det är nary en vink om var du faktiskt kan köpa dem, men videon strax under pausen kommer att ge dig en bättre uppfattning om vad man ska jaga.

Fortsätt läsa EOps Noisezero i + Eco öronsnäckor få cornstartch konstruktion, finger-design (video)

EOps Noisezero i + Eco öronsnäckor få cornstartch konstruktion, finger-design (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 23 Dec 2010 19:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Michael Young , Dezeen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar