fredag 24 december 2010

Skype föra slutligen videosamtal till mobila

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-finally-bringing-video-calling-to-mobile/:
Så låt oss sätta det här åt dig: Skype har sagt till alla att det kommer att göra en "serie av video-relaterade meddelanden" på CES nästa månad ... och det är att delta i en panel som heter "Video Calling blir redo för Primetime", så ja, självfallet, skulle vi gissa att Skype äntligen redo att gå in i mobilen videosamtal spel i stor skala. Hur som helst, den sista biten i pusslet in i vårt inkorg i morse: ett hjälpdokument på Skype's hemsida beskriver ringer videosamtal med Skype för iPhone. Vi vet inte om det finns en motsvarande handling där ute för Android, Symbian, eller andra operativsystem, men vi är definitivt hoppas det - för om dessa killar kommer till bordet på en gång med versioner för alla de stora telefon plattformar Vi har en känsla att de kommer att dominera den mobila-till-mobil och mobil-till-PC-videosamtal marknaden på nolltid.

Åh, och här är lite trivia faktum för er: Nokia N900 var faktiskt den första enheten för att få officiell videosamtal stöd från Skype, så detta är inte första gången för de här killarna - men det kommer säkert att bli första gången de har tagit det till en massmarknad. Verkar som de antagligen kommer ha MeeGo bygga redo att gå, åtminstone.

[Tack, Nelson]

Skype föra slutligen videosamtal till mobila ursprungligen visades på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 11:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skype | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar