fredag 24 december 2010

Sony köper tillbaka Cell chip tillverkning anläggningar från Toshiba, är det officiellt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/sony-buying-back-cell-chip-fabrication-facilities-from-toshiba/:
Det är officiellt . Sony och Toshiba som utfärdas bara ett pressmeddelande säger att de två företagen har tecknat ett bindande avsiktsförklaring om överlåtelse Tosh fabrikation anläggningar, som drivs av Nagasaki Semiconductor Manufacturing, tillbaka till Sony. Ett avtal som ryktas kosta Sony cirka 50 miljarder yen (cirka $ 835.000.000) - ett fynd med tanke på att Sony sålde de anläggningar som tillverkar Cell Broadband Engine, RSX grafikmotor och andra SoCs till Toshiba för 90 miljarder yen tillbaka under 2008 . Tyvärr Sonys är tystlåten om sina planer för nya anläggningar. De två hopp för att slutföra överföringen gång under räkenskapsåret som slutar den 31 mars 2012.

Fortsätt läsa Sony återköp Cell chip tillverkning anläggningar från Toshiba, är det officiellt

Sony köper tillbaka Cell chip tillverkning anläggningar från Toshiba, är det officiellt ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 01:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar