söndag 9 januari 2011

Acer Iconia Windows 7 tablett hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/acer-iconia-windows-7-tablet-hands-on/:
Acer har gjort något mycket tydligt här på CES - det kommer att komma in på tabletten marknaden likt den gick in i netbook en, med massor av alternativ. Utöver de Android tabletter (det har fått 4,8-, 7 - och 10-tums versioner ) och dual-screen Iconia , företag kommer att tillföra sin 10,1-tums Windows 7 tablett till den amerikanska marknaden för ungefär 550 dollar under de kommande månader. Precis som vi hade hört, tablett kommer användningen AMDs Fusion-plattform och kommer med ett tangentbord docka. Vi fick en chans att kolla in hela paketet och bryggan / tablett passar ihop på ett unikt sätt - tabletten och tangentbordet är omgiven av magnetiska gränser att spärren på varandra. När du drar dem isär du kan fästa tabletten via USB till tangentbordet eller bara använda det på egen hand. Hela anslutningsanordningen kändes väldigt tunn på de två enheter som vi såg på mässan, och det hela känns väldigt topptyngda när den är dockad. Den chiclet tangentbord skiljer sig från Acers typisk sort, men vi gillar verkligen tillägg av styrpinne i mitten för att navigera Windows 7.

Vi fick inte spendera alltför mycket med fungerande enhet, men vi lyckades skjuta upp Engadget i Internet Explorer 9 och scrolla ner på sidan ganska smidigt. Det är oklart om Acer kommer att använda ett skal ovanpå Windows 7 eftersom vi såg det på displayen i Microsofts monter och alla dessa tabletter kördes lager Windows. Det bör vara ganska intressant att se hur AMD: s Fusion-plattform uppträder i en tablett och hur det påverkar batteritiden, men tills vi kan ge dig en fullständig översyn vi lämnar er med galleriet nedan.

Acer Iconia Windows 7 tablett hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , sön, 9 jan 2011 12:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar