söndag 9 januari 2011

Acers 4,8-tums phoneblet blir chef för en amerikansk operatör i år

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/acers-4-8-inch-phoneblet-will-head-to-a-us-carrier-this-year/:
Du kommer att minnas förra månaden att Acer släppt totalt tre Android tabletter , inklusive en 4,8-tums telefon / tablett hybrid. Tja, väckte Acer den phoneblet - ja, vi kallar det så - den till CES, och medan Det skulle inte strömmen, vi märkte att baksidan av enheten var märkt med "WCDMA: USA band klistermärke". Acer bekräftat för oss att "100 procent telefon, 100 procent tablett" kommer vara på väg till USA i april med Froyo eller honeycomb och som bärare partnerskap är på gång. Självklart, WCDMA enhet skulle vara avsedda för AT & T eller T-Mobile, men en Acers talesman också antytt att det kan vara på väg till Verizon som Iconia Tab A500 . Metallen Enheten kändes riktigt bra i handen, men vi kunde inte slå på den unika 1024 x 480-upplösning, 21:09 bildformat display. Vi imaging att dess 1GHz Snapdragon processor kommer att ge en ganska lysande upplevelse, men det ser ut som vi kommer att vänta ytterligare några månader för att kolla hela paketet.

Acers 4,8-tums phoneblet blir chef för en amerikansk operatör i år ursprungligen dök upp på Engadget , lör, januari 8, 2011 20:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar