söndag 9 januari 2011

NetTalk TV att leverera à la carte HD TV-program?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/nettalk-tv-to-deliver-a-la-carte-hd-television-programming/:
NetTalk har inte precis gjort det enkelt för världen att tro på alla sina påståenden, men det är bara att komma loco på denna punkt. Den NetTalk TV har införts här på CES, utropat som en följeslagare enhet till Duo som ger extremt låg kostnad digital-tv-tjänsten. Enligt uppgift erbjuder dvärghöns rutan HDMI / S-Video / komposit-utgångar, Ethernet och WiFi, och det kommer att göra det möjligt för konsumenterna att få endast standard-och HD-innehåll som de vill. Enligt företaget, ger detta individer att lösgöra sig från den dyra kabeln paket som tvingar dig att betala för 50 kanaler (när du bara behöver tre), men här är kickern: det finns inga detaljer som helst som i pressmeddelandet efter pausen. Inte ens ett pris. Vi berättade att förvänta transporter i Q3 i år, följt av obestridliga besvikelse när du börjar förstå att det inte kommer att NetTalk att slutligen omvandla à la carte dröm till verklighet.

Fortsätt läsa NetTalk TV att leverera à la carte HD TV-program?

NetTalk TV att leverera à la carte HD TV-program? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 Jan 2011 00:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar