söndag 9 januari 2011

Samsung kommer in nya Galaxy med BabyView utbud av spädbarn videomonitorer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-enters-new-galaxy-with-babyview-range-of-infant-video-mo/:
Snacka om att bredda sin horisont. Samsung tog en paus från att trycka sina anslutna HDTV och Galaxy S line här på CES att införa något bara en aning annorlunda: en baby videomonitor linje. Ja, på allvar. Den BabyView sortiment sägs vara konstruerad för att passa in i den vilda och galna livsstil "teknikkunniga föräldrar", så stolt Mamas and Papas dela ljud och video av deras ungdom med familj och vänner via Twitter och Facebook. Hur så? Det kommer att logga videon till en inbyggd SD-kort, som sedan kan lastas och överföras - inte precis det mest smidig process i världen, men hey, så är det. Hela linjen kommer att erbjuda mörkerseende, två-vägs prata, ljud / vibrationer varningar, en avlägsen nattljus, SD-kortplats och nätverksanslutna stöd för upp till fyra kameror. Hop på tidigare pausen om du behöver detaljerna, och leta efter hela partiet att landa i vår för mellan $ 199 och $ 299.

Fortsätt läsa Samsung träder nya Galaxy med BabyView utbud av spädbarn videomonitorer

Samsung kommer in nya Galaxy med BabyView utbud av spädbarn videomonitorer ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 jan 2011 06:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar