söndag 9 januari 2011

Kenmore visar upp smartphone / tablett-anslutna apparater på CES (hands-on)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/08/kenmore-shows-off-smartphone-tablet-connected-appliances-at-ce/:
Vi har redan sett några smartphone-anslutna apparater i LG: s Thinq lineupen , och det ser ut Kenmore är nu redo att ansluta sig till i stort sätt med några ganska imponerande "förbättrade" apparater av sina egna - som vi lyckades få en tidigt titta på här på CES. Dessa kommer att innehålla saker som tvättmaskiner, torktumlare, spisar och kylskåp, som alla kommer att kunna styras via en "smartphone eller smart tablett" (Apple och Android-enheter nämndes särskilt som att få en gratis app), eller via en stor pekskärm på själva produkten (inte flyttbar som en tablett, tyvärr). Vad mer, apparaterna alla skryta Kenmore Connect, som gör det möjligt för fjärrdiagnostik som kan användas för att förbereda tekniker för in-reparationer i hemmet, och de packa en rad inslag energiledningssystem som låter dig spara energi och bevaka hur mycket du använder. Tyvärr, du har fortfarande lite av en vänta innan du kan faktiskt köpa en - Kenmore säger att de ska börja bygga ut 2012. Hit upp i galleriet nedan för en närmare titt.

Fortsätt läsa Kenmore visar upp smartphone / tablett-anslutna apparater på CES (hands-on)

Kenmore visar upp smartphone / tablett-anslutna apparater på CES (hands-on) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 jan 2011 23:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar