söndag 9 januari 2011

Snakebyte PlayStation 3 avlägsen svartabörshajar IR och Bluetooth, $ 50 prislapp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/snakebyte-playstation-3-remote-touts-ir-and-bluetooth-50-price/:
Så, här är dilemmat - Köper du en härlig Bluetooth fjärrkontroll för att styra din PS3, eller våren för en Bluetooth-till-IR-adapter för att bättre integrera din konsol i din övergripande hemmabio? Hur är det om ingetdera? Snakebyte Premium Bluetooth Remote har just släppts lös här på CES, som erbjuder både Bluetooth och IR-stöd, gör det möjligt att styra din PS3 samt fem andra komponenter IR. Du får också en bakgrundsbelyst display, inrotad rörelsesensor, ett inbyggt Li-ion batteri och stöd för uppdateringsbart firmware. Vi minskade med företagets monter här i Vegas, men den enda modell till hands var en icke-funktionella mockup - alltför dålig, men den verkliga affären väntas fartyget i april för $ 49.99.

Fortsätt läsa Snakebyte Playstation 3 avlägsen svartabörshajar IR och Bluetooth, $ 50 prislapp

Snakebyte PlayStation 3 avlägsen svartabörshajar IR och Bluetooth, $ 50 prislapp som ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 jan 2011 09:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar