söndag 9 januari 2011

Enterprise för att erbjuda Chevy Volt i Kalifornien, förmodligen ding för att du gjorde det igen halv laddade

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/enterprise-to-offer-chevy-volt-in-california-probably-ding-you/:
Inte en att vara en Upped av Hertz - som redan aviserat en plug-in-nummer program som kommer att omfatta den allsmäktige Tesla Roadster och den ringa Smart Fortwo - Enterprise Rent-A-Car har just meddelat att det blir den först med att erbjuda Chevrolets Volt senare i månaden. Bolagets Mark Christopher Auto Center i Ontario, Kalifornien har en hemlig summa i lager för daglig och veckovis uthyrning, och det låter som om det kommer att brottas för mer precis så fort de rulla av produktionslinjen. För dem som kan inte riktigt ta sig ner till öknen, kommer Enterprise att erbjuda 500 Nissan Leaf fordon rikstäckande, med laddstationer redan installerat i Los Angeles, San Diego och Santa Monica. Inga ord om vilken typ av avgift du kommer att slå till med när du tar den tillbaka med bara 20 procent av de laddade batterierna, men du kan vara säker på pampar på Enterprise redan tänka på det.

Fortsätt läsa Enterprise för att erbjuda Chevy Volt i Kalifornien, förmodligen ding för att du gjorde det igen halv laddade

Enterprise för att erbjuda Chevy Volt i Kalifornien, förmodligen ding för att du gjorde det tillbaka hälften ut som ursprungligen dök upp på Engadget , sön, 9 jan 2011 01:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Green Car Congress | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar