söndag 9 januari 2011

MOG Fusion för att få service premium musik till bilar, eller så MOG förhoppningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
MOG: s on-demand musik prenumerationstjänst kan komma till ett fordon nära dig. Upphetsad? Du bör vara. På årets CES, tillverkare hade auto en coming-out party när det gäller att i bilen infotainment , och MOG's champing på lite för att hoppa på tåget. Enligt företaget kommer dess nyligen lanserade MOG fusionsprogrammet vara tillgängligt för att välja leverantörer och tillverkare av CE-och fordonsindustrin, med API-programmet görs tillgängligt för att "välja partners", med Visteon Corporation att namnges i synnerhet. Det är fortfarande oklart exakt hur låtarna kommer att levereras, men vi är säker på att alla som kommer att avslöjas i god tid. Inte alls tillräckligt snabb för att tillfredsställa dig, är vi säkra på, men hey ...

Fortsätt läsa MOG Fusion för att få musiktjänsten premie till bilar, eller så MOG förhoppningar

MOG Fusion för att få musiktjänsten premie till bilar, eller så MOG förhoppningar ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 Jan 2011 16:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa KATT | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar