söndag 9 januari 2011

Denna dag i Engadget: CES extravaganzas galore

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Välkommen till " Denna dag i Engadget ", där vi spricka öppna arkiven och ta en nyckfull blicka tillbaka på minnen och ögonblick av våra våningar förflutna. Snälla gå med oss på denna resa ner random access memory lane.

Om du inte har levt under en sten den senaste veckan eller så har du förmodligen märkt att CES har pågått i härliga, sjukdom-inducerande Las Vegas, Nevada. Saken är den, Engadget har varit igång det här spelet för en lång, lång tid, och även historiskt ting brukar slå in runt den 9 januari varje år, resterna, wrap-ups, och baksmälla gadget är nästan lika roligt att se tillbaka på som visa sig. Så, när vi knyta ihop en enastående CES 2011, vi trodde att vi skulle ta en titt tillbaka på tidigare CES wrap-ups, några stora dagar, och en del rent av konstiga sådana, i denna nostalgiska episod av Denna dag i Engadget .

Fortsätt läsa här dagen i Engadget: CES extravaganzas galore

Denna dag i Engadget: CES extravaganzas galore publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 9 januari 2011 16:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar