söndag 9 januari 2011

Tribune Mosaic app ger elegant media aggregering till Windows 7 tabletter, snart till Windows Phone 7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/09/tribunes-mosaic-app-brings-elegant-media-aggregation-to-windows/:
Tribune är knappast första media monolit att prova något sånt här , men mer desto bättre, eller hur? Och för en gångs skull, företagets ut till en en elegant, användbar nyhetssamlare för en plattform som inte nämns IOS. Mosaik är en ny mjukvara, konstruerat för att dra ihop nyheter och information från alla möjliga källor till Windows 7-baserade tabletter. Åtminstone är det vad vi gissar. Enligt det officiella pressmeddelandet kommer det att vara tillgänglig för användning "med Microsofts Windows 7 Mobile-baserade tabletter" som börjar den 31 januari, och om inte folket i Redmond har ännu ett operativsystem i rockärmen, vi gissar att de helt enkelt betyder Win7 skiffer. Dessutom kommer en kamrat app för Windows Phone 7 IPAD och Android att följa inom kort, och visst låter som om båda versionerna kommer att vara helt gratis.

Fortsätt läsa Tribune Mosaic app ger elegant media aggregering till Windows 7 tabletter, snart till Windows Phone 7

Tribune Mosaic app ger elegant media aggregering till Windows 7 tabletter, snart till Windows Phone 7 ursprungligen visades på Engadget , sön, 9 januari, 2011 10:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mosaik av Tribune | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar