onsdag 19 januari 2011

Acer: Netbooks kommer inte att avvecklas, Sandy Bridge tabletter kommer inte någon gång snart

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Stoppa beställning av kistor! Rensa upp gårdagens något skumma rapporter , PR-team har Acer utfärdat en officiell pressrelease om att företaget inte har några avsikter att stoppa produktionen på sin Aspire One linje netbooks. I stället hävdar att dess nya utbud av Android tabletter "hittar sin plats bredvid netbooks och bärbara datorer." Förutom att Acers tar på Sandy Bridge tablett ryktet att också sprutade upp, och klarlägga tabletter baserade på Intels nya laptop / desktop plattform "är ännu inte planerade." Som synkroniserar med i vad vi hade hört igår - att Acers aviserade 4,8-, 7 -, 10-tums Android tabletter kommer att lanseras i april i USA och att det skulle sannolikt vänta för den kommande ultra-låg spänning (ULV) Sandy Bridge delar om det faktiskt kommer att sätta Intels nästa generation Core-processorer till tabletter. Som rensar verkligen upp en hel del - träffade paus för Acers officiellt uttalande.

Fortsätt läsa Acer: Kommer netbooks inte att fasas ut, Sandy Bridge tabletter inte kommer någon gång snart

Acer: netbooks inte kommer att fasas ut, Sandy Bridge tabletter inte kommer någon gång snart ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar