onsdag 19 januari 2011

Starbucks kan du betala för att Trenta med iPhone i din skakningar, overcaffeinated händer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/starbucks-lets-you-pay-for-that-trenta-with-the-iphone-in-your-s/:
Utöka en rättegång som redan pågår i ett fåtal marknader, Starbucks är nu att lansera sin Starbucks Card Mobile App nationellt med betalning kapacitet inbyggd, vilket betyder att du inte behöver stoppa handen i fickan, plånbok eller handväska bara för att du jonesing för att mitt på dagen koffein fix. Istället kan du skjuta upp den app - som stöder iPhone, iPod touch, och ett antal Blackberry-modeller - och håller upp en streckkod på skärmen till en scanner i butiken, då pengar kommer att automagiskt dras av från ditt Starbucks Card-konto och överförs tillbaka till moderskeppet i utbyte högoktanig brygga. Cirkeln av livet, så att säga. Följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Starbucks kan du betala för att Trenta med iPhone i din skakningar, overcaffeinated händer

Starbucks kan du betala för att Trenta med iPhone i din skakningar, overcaffeinated händer publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 19 Jan 2011 05:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Starbucks (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar