onsdag 19 januari 2011

T-Mobile intron DriveSmart Plus-tjänst för att blockera SMS under körning, FamilyWhere att spåra dina barn

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/t-mobile-intros-drivesmart-plus-service-to-block-texting-while-d/:
Den textning-while-körning epidemin börjar få en massa bärare uppmärksamhet , och T-Mobiles tar det till nästa nivå i dag genom att kasta sig bakom en ny teckning baserad uppgradera till DriveSmart app som funnits tillgängligt på LG Optimus T sedan lanseringen. DriveSmart Plus kör $ 4,99 per månad för alla linjer på ditt konto (under förutsättning att linjerna är knutna till kompatibla enheter) och uppgraderingar de grundläggande DriveSmart app genom att automatiskt detektera när bilen är i rörelse - behöver inte göra det för hand - vid vilken punkt inkommande samtal automatiskt skickas till röstbrevlådan och inkommande textmeddelanden är uppfyllda med ett automatiskt svar att mottagaren närvarande kör. Naturligtvis finns det en nödsituation åsidosätta inbyggd - utan att se unga förare är inte missbrukar den, erbjuder DriveSmart föräldrar välja att bli kontaktad av text eller e-post när det är åsidosätts och kan låta dem övervaka samlade telefonen används via ett webbgränssnitt . Tjänsten är endast tillgänglig på Optimus T från början, men mer hårdvarustöd är "kommer snart."

I en liknande anteckning, är T-Mobile att införa också FamilyWhere, matchande liknande tjänster redan erbjuds av Verizon, AT & T och Sprint genom att låta föräldrarna se var deras young'uns är och upprätta kundanpassade varningar efter plats och tid, det är tydligen kompatibelt med " nästan alla typer "av telefon på T-Mobiles nät, så att du inte ska behöva utrusta Tykes med superphones bara för att få denna åtgärd inrättas. Den kör $ 9,99 i månaden och täcker alla linjer på ditt konto, följ paus för båda pressmeddelanden.

Fortsätt läsa T-Mobile intron DriveSmart Plus-tjänst för att blockera SMS under körning, FamilyWhere att spåra dina barn

T-Mobile intron DriveSmart Plus-tjänst för att blockera SMS under körning, FamilyWhere att spåra dina barn som ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 11:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar