onsdag 19 januari 2011

HP: s första webOS Tabletten kan börja levereras i mars, uppfylla mångåriga löfte

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/hps-first-webos-tablet-may-start-shipping-in-march-fulfill-lon/:
Långt tillbaka i augusti förra året, då temperaturen var över noll och Honeycomb var fortfarande ett stort okänt , lovade HP oss första webOS tabletten kommer " i början av 2011 . " I går dock vårt anmärkningsvärt exponering av förtruppen medlemmar i webOS tablett familjen ledde oss att tro att åtminstone en av dem, Opal, skulle ta fram till september att komma fram. Det kan fortfarande vara fallet, men DigiTimes är att föra oss tillbaka runt till HP: s ursprungliga åtagande, med ord som Inventec har fått instruktioner från HP för att börja producera och leverera en webOS skiffer (troligtvis Topaz) i mars. Som vanligt kommer detta från den (ö) kända insider källor som tenderar att missa så ofta som de drabbas, men det är meningsfullt för HP att följa upp sitt februari händelse med en relativt snabb produktutveckling utbyggnad.

HP: s första webOS Tabletten kan börja levereras i mars, uppfylla mångåriga löftet ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 04:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar