onsdag 19 januari 2011

Ocean Empire LSV är självförsörjande Superyacht för superrika

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/ocean-empire-lsv-is-the-self-sufficient-superyacht-for-the-super/:
Det ser ut som din lyx extra nationell sjöfart utopi fick just ett steg närmare verkligheten. Den Ocean Empire Life Support Vessel är en 144-fots katamaran Superyacht tillverkats av Sauter Carbon Offset Design, och det ingår inte bara "alla hotellets bekvämligheter i en lyx global Voyager" men två hydrokultur gårdar och anläggningar fiske och tre hållbara källor kraft: en 400 kvadratmeter 70kw solpanel, ett extra 80 kvadratmeter (200kW) automatiserad SkySail som driver fartyget till 18 + knop och avgifter hennes system batteri och en Motion Dämpning Regeneration (MDR) som utvecklats med Maurer Sohnes Gmbh som kan producera upp till 50kw av el eftersom det stabiliserar fartyget på rullande hav. Hur mycket kostar det dig att ta dig själv, nio av dina närmaste vänner, och en besättning på åtta till havet - och stanna kvar där på obestämd tid? Ca $ 17 miljoner. Hit källan länk för att beställa ett par själv. Fartyget är byggt på beställning och du kan ha den redo att gå i cirka arton månader. Åtminstone är det billigare än Saddams yacht !

Ocean Empire LSV är självförsörjande Superyacht för superrika ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 18:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Sauter Carbon Offset Design | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar