onsdag 19 januari 2011

HP Slate order fortfarande försenad, fortfarande skylla på "höga volymen av order"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-slate-orders-still-delayed-still-blaming-high-volume-of-ord/:
Ja, visst ser det ut som några härliga Palm / HP Web OS tabletter leds vårt sätt (även om vi hör det kommer inte bli förrän i slutet av sommaren / tidig höst), men du vet vad varit förment har lett oss fram över två månader nu? Den HP Slate 500 . Japp, skenbart övergivna Windows 7 tablett HP lider fortfarande av stora förseningar, och enligt våra källor och en HP kundsupport rep, en "väsentlig brist" i kombination med en "hög orderstock" orsakar dessa tabletter som ska hållas upp . Vi har inte någon riktig information om siffror - även om förra månaden hade vi hört att de fick omkring 9.000 order hittills - men vi vet att vår egen HP Slate, som vi beställde tillbaka den 9 november, ändå lösningen har inte 't skickats och är nu tänkt att skeppa ut den 22 januari. Och vi är definitivt inte den enda som fortfarande tålmodigt väntar - en titt genom TabletPC Review forum visar att ett antal av uppretade kunder fortfarande längtar efter sin 8,9-tum, Atom-driven tabletter - även om en av dem var många som erbjuds en $ 100 rabatt i utbyte för att inte ha sina tabletter i tid för semester. Vi har nått ut till HP för ytterligare kommentarer om detta, men under tiden kommer vi att uppdatera vårt konto sida och hoppas att våra Slate äntligen fartyg före utgången av den månad eller, du vet, åtminstone innan HP startar meddelar nya i början av februari .

HP Slate order fortfarande försenad, fortfarande skylla på "höga volymen av order" som ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 08:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tablet PC Review | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar