onsdag 19 januari 2011

Vudu anländer till Boxee Box, tillsammans med en mängd stora korrigeringar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ah, där vi gå. Efter en lite av en tjuvstart , Boxee löpande ut Vudu till Boxee Box idag - kan du antingen hålla tätt för den automatiska uppdateringen i nästa 24 timmar, eller utlösa för manuell uppdatering i Inställningar. Vudu erbjudande nya användare som registrerar sig på Boxee Box en $ 5,99 kredit, som ligger bara en kort cent av tre $ 2-för-2-nätter Vudu HDX hyror, så det är väldigt smart. Vudu fortfarande Vudu - 1080p/24 video, 5.1-ljud - men vi naturligtvis ge den ett utseende på rutan för att kolla upp det. Liksom för andra förbättringar finns en hel del, höjdpunkter bättre webbläsare prestanda med HTTPS-stöd, en sortering alternativ för att ignorera "det" eller "a" i titlar, fler kontroller deinterlacing, en hel rad buggfixar, och ganska lite mer. Inte illa - vi låter dig veta om vi upptäcker något galet. PR och hela ändringsloggen efter rasten.

Fortsätt läsa Vudu anländer till Boxee Box, tillsammans med en mängd stora korrigeringar

Vudu anländer till Boxee Box, tillsammans med en mängd stora fixar ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar